A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

«Благодійний ярмарок – 2023» в Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі НУ«Львівська політехніка»

Опубліковано 19 травня 2023 року о 15:50


Народи, як і люди, мають різну вдачу: якісь із них веселуни, якісь педанти, якісь замріяні, якісь запальні, а якісь, як ми, українці, – оптимісти, котрі й у часи важких випробувань не втрачають віри в краще майбутнє, і не просто не втрачають, а й не сидять, склавши руки в очікуванні світлого «завтра». З перших днів війни хмельницькі політехніки розпочали активну діяльність із підтримки наших захисників, заснувавши Штаб опору. В основному дотепер ця підтримка мала матеріальний характер – продукти, маскувальні сітки, «кікімори», одяг, ліки, миючі засоби, сухпаї, пічки, окопні свічки – всього не перелічити. А ось у День вишиванки викладачі, студенти, співробітники ХПФК вирішили продемонструвати всій нашій країні й усьому світові незламний український характер, оновивши свій рекорд 2018 року, коли на стадіоні навчального закладу найбільша кількість людей у вишиванках утворила формацію тризуба. Тільки цьогоріч на зміну гербу держави прийшов напис «СЛАВА ЗСУ!», який занесено до Книги рекордів України з кількістю 740 політехніків у вишиванках, приурочений 592 річниці заснування міста Хмельницького. Це вже третій рекорд хмельницьких політехніків, який занесено до Книги рекордів України!!!

Ще тривали події на стадіоні, а перед входом до навчального закладу розставлялись столи й студенти усіх відділень ХПФК розкладали частування, виготовлене їх руками, аби, продавши смаколики на благодійному ярмарку, зібрати кошти на підтримку наших воїнів. Ніхто з присутніх не зміг втриматись, аби не скуштувати апетитні ласощі. Підсумком ярмарку стала чималенька сума – 83 382 гривні, котра буде спрямована на підтримку ЗСУ.

У цьому своєрідному змаганні відділення коледжу досягли гарних результатів:

  • студенти Маріупольського будівельного фахового коледжу зібрали 1638 грн;
  • відділення інженерної механіки – 9363 грн;
  • відділення програмної інженерії – 10039 грн;
  • відділення автомобільного транспорту – 18405 грн;
  • відділення комп’ютерної інженерії – 20550 грн;
  • відділення економіки та менеджменту – 23387 грн.

Вітаємо переможців «Благодійного ярмарку -2023»!

А тим часом перед очима присутніх, серед яких були представники Хмельницької Ради ветеранів, гості, жителі навколишніх будинків, батьки наших студентів, розгорнулось мистецьке дійство – патріотичний благодійний концерт вихованців студій Центру талановитої молоді «ПОЛІТЕХНІК» під керівництвом Наталії РОЇК.

З нагоди Дня вишиванки відбулось нагородження найкращих студентів за перемогу в олімпіадах з предметних та спеціальних дисциплін. Грамоти переможцям вручив заступник директора з навчальної роботи Дмитро ПИЖОВ.

ВІТАЄМО УСІХ З ДНЕМ ВИШИВАНКИ! ДЯКУЄМО ЗСУ ЗА НАШ ЗАХИСТ! ВПЕРЕД ДО ПЕРЕМОГИ!


За інформацією Хмельницького політехнічного фахового коледжу НУ«Львівська політехніка».