A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Аспірантка київського вишу здобула “золото” на Всесвітній кулінарній олімпіаді в Німеччині

Опубліковано 19 лютого 2020 року о 16:10

Аспірантка Київського національного торговельно-економічного університету Лариса Рибчук здобула перше місце в номінації арт-класу “Квіти з цукру” на Всесвітній кулінарній олімпіаді. Змагання відбулися у місті Штутгарт (Німеччина).

Учасниками олімпіади стали майже 2 тис кухарів і кондитерів із 52 країн світу. Лариса Рибчук виготовила букет квітів із цукру, кондитерської мастики та інших продуктів. Наставником та ідейним натхненником української учасниці стала майстер Марія Шрамко.

Попередньо Лариса вже здобувала золоту нагороду Всесвітньої кулінарної олімпіади у 2016 році. Тоді вона виборола першість у номінації арт-класу з кондитерського мистецтва.

Нагадаємо, що ХНЕУ розпочав конкурс із підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання серед школярів.