A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

9-11 вересня відбудеться симпозіум «Відбудова України: руйнація/репрезентація/солідарність»

Опубліковано 06 вересня 2022 року о 12:50


9, 10 та 11 вересня 2022 року за підтримки Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту проходитиме симпозіум «Відбудова України: руйнація/репрезентація/солідарність» для обговорення минулого, теперішнього та майбутнього Україні у контексті російського вторгнення.

Мета симпозіуму – створити платформу для діалогу, що сприятиме спілкуванню, співпраці й конструктивним дебатам між діячами різних сфер діяльності й ініціативами.

У фокусі проєкту – міста, архітектура, культура, мистецтво й психологічна травма тощо.

Симпозіум ініційовано та організовано мережею провідних українських і міжнародних науково-дослідницьких та культурних інституцій – Єльський університет, Нью-Гейвен; Університетський коледж Лондона; Центр візуальної культури, Київ; Центр міської історії, Львів; Центр урбаністичних студій, Київський національний університет будівництва та архітектури, Київ; «Restart Ukraine»; «Urban Forms Center», Харків. 

Учасниками симпозіуму є провідні українські і міжнародні діячі. Програма, повний список спікерів та круглих столів доступно на офіційному сайті проєкту.

Симпозіум відбуватиметься англійською мовою, учасники матимуть доступ до синхронного перекладу українською мовою наживо.