A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

48 школярів-фіналістів Ukraine Global Scholars отримали стипендії на навчання у престижних школах-пансіонах і університетах світу

Опубліковано 02 вересня 2021 року о 16:24


Цього року 48 талановитих школярів із 18 областей України отримали стипендії та вже у вересні розпочнуть навчання у престижних школах-пансіонах і університетах США, Канади, Німеччини та Китаю. Усі вступники є фіналістами програми Ukraine Global Scholars (UGS).

Ukraine Global Scholars – це благодійна організація, що була створена в 2015 році українцями-випускниками закордонних закладів освіти. Організація безкоштовно допомагає талановитим українським школярам із обмеженими фінансовими можливостями отримати стипендії та вступити на навчання до найкращих коледжів та шкіл-пансіонів світу.

Зі свого боку всі студенти зобов’язуються повернутися до України впродовж 5 років після випуску з коледжу і зробити значний внесок у її розбудову.

З часу заснування UGS у 2015 році фіналістами програми стали 173 талановитих школярі з усіх областей України, 155 із них пройшли через процес вступу і 129 отримали стипендії на навчання загальною сумою понад $33 млн.

Цьогоріч до спільноти UGS долучились ще 70 школярів із 19 областей України, які у серпні розпочали підготовку з командою менторів-волонтерів.

Нагадаємо, з 1 січня 2022 року буде збільшено розмір академічних та іменних стипендій.