A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

270 інструментів вартістю понад півмільйона гривень, дидактичні матеріали та капітальний ремонт лабораторій - на Кіровоградщині презентували НПЦ для електромонтерів

Опубліковано 07 грудня 2018 року о 15:21

На базі голованівського Професійно-технічного училища № 38 відкрили навчально-практичний центр для електромонтерів. Відкриття центру відбулося 6 грудня 2018 року.

Скористатися перевагами центру, опанувати навички роботи з сучасними інструментами та дізнатися про технології їх використання зможуть учні, які здобувають професію “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування”. Там також зможуть пройти стажування фахівці місцевих підприємств та підвищення кваліфікації майстри інших закладів профосвіти.

На закупівлю обладнання для центру з державного бюджету було виділено понад 600 тис гривень. За ці кошти у закладі повністю оновили матеріально-технічну базу для навчального процесу: придбали більш як 270 одиниць обладнання, устаткування, професійні інструменти тощо. Для засвоєння теоретичних знань центр наповнили новими дидактичними матеріалами. Ще 260 тис гривень виділили з обласного бюджету на капітальний ремонт навчальних лабораторій.

“Нині область активно працює над розвитком професійної освіти. Свідченням цього є успішна робота навчально-практичного центру, відкритого рік тому у Бобринці, нова лабораторія вартістю 1 млн гривень на базі ПТНЗ № 8 у Кропивницькому.  Працюємо також над розбудовою училища в Малій Висці та інших населених пунктах області. Вся ця робота спрямована на якісну підготовку кваліфікованих, конкурентоспроможних працівників”, - зазначив перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко.

Нагадаємо, що раніше НПЦ для електромонтажників відкрили на Рівненщині.