A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

26 січня відбудеться відкрита лекція з урбаністики професорки Принстонського університету

Опубліковано 25 січня 2023 року о 10:55


У четвер, 26 січня 2023 року, американська мисткиня та доцентка Школи архітектури у Принстонському університеті Ерін Беслер прочитає для українців відкриту онлайн-лекцію «Створення додатків для творців архітектури».

Спікерка розкаже про розроблення зручних інтерактивних застосунків, через які митці можуть ділитися власними роботами, обмінюватися знаннями та спілкуватися зі своєю аудиторією.

Щоб відвідати лекцію, потрібно зареєструватися за посиланням.

Початок заходу о 18:00.

Курс з урбаністики реалізується громадською організацією «STEM is FEM» протягом чотирьох місяців. 50 дівчат вивчають основи містобудування та архітектури, аби використати здобуті знання для розроблення проєктів повоєнної відбудови України.

За час реалізації проєкту відбулось п’ять публічних заходів за участю українського урбаніста Олександра Шевченка, архітектора з Цюриха Хан ван де Ветерінга, французької мисткині Оділь Дек, однієї зі 100 найвпливовіших урбаністів світу Еллен Данхем-Джонс (США) та експертки з екологічного відновлення міст Анни Герінгер (Німеччина).

Освітній курс з урбаністики втілюється в межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з «Будуємо Україну разом» (БУР), центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), «Making Cents International» (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та «Zinc Network».

Довідково

STEM IS FEM – освітній проєкт популяризації STEM-спеціальностей серед дівчат.