A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

230 профтехосвітян завершили навчання на програмі “ВидноКурс”

Опубліковано 31 січня 2023 року о 09:25


230 представників закладів професійної освіти завершили навчальну програму з комунікацій «ВидноКурс». Вони навчилися створювати комунікаційні стратегії, правильно вести соціальні мережі та створювати якісний контент для них. Серед випускників – директори і заступники, майстри та вчителі, методисти і стажери.

4 навчальні модулі та 12 практичних занять допомогли профтехосвітянам зробити перші кроки до того, аби комунікації їхніх профтехів стали регулярними, зрозумілими та цікавими для цільової аудиторії. 

Зокрема, вони навчилися: 

  • складати комунікаційні плани;
  • працювати зі ЗМІ;
  • просувати власні соціальні мережі;
  • писати ефективні тексти;
  • створювати привабливі зображення;
  • знімати креативні відео.

Понад 75 профтехів вже розробили комунікаційні плани, а близько 30 адаптували їх до соціальних мереж. 

Історії змін і успіхів учасників можна буде почитати в рубриці #історії_успіху_ВидноКурс, яка незабаром з’явиться в соціальних мережах МОН. 

Крім того, незабаром курс буде розміщений на платформі дистанційного навчання «Професійна освіта онлайн», тож його зможуть пройти всі охочі. 

Навчальна програма «ВидноКурс» реалізована консалтинговою агенцією One Health спільно з МОН та Програмою ЄС «EU4Skills: найкращі навички для сучасної України».

Нагадаємо, що 19 січня 2023 року відкрився доступ до ще 5 короткострокових онлайн-курсів для представників сфери професійної освіти.