A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

22-24 жовтня у Києві відбудеться професійний освітній форум, де візьмуть участь представники 7 країн світу

Опубліковано 18 жовтня 2019 року о 14:37

22-24 жовтня 2019 року відбудеться одинадцята міжнародна виставка “Інноватика в сучасній освіті” та десята міжнародна виставка освіти за кордоном “World Edu”. Цьогоріч у них візьмуть участь 560 учасників із 7 країн світу —  України, Чехії, Словаччини, Польщі, Франції, США та Білорусі.  

До участі у виставках запрошуються педагоги та освітні управлінці, студенти, школярі, їхні батьки та усі ті, хто хоче більше дізнатися про сучасні навчальні можливості.

На гостей виставок чекають експозиції шкільного обладнання і дидактичних засобів, електронних ресурсів, інноваційних програм та інструментів, які роблять навчальний процес інтерактивним. Їх представлятимуть як українські, так й іноземні заклади освіти.

Крім того, в межах виставок проведуть майже 90 конференцій, презентацій, семінарів, тренінгів, круглих столів, педагогічних коучингів, дискусійних панелей, воркшопів та майстер-класів. Спікерами панелей стануть фахівці Міністерства освіти і науки, Національної академії педагогічних наук, міжнародних представництв, педагоги та виробники освітніх матеріалів.

Серед питань, які висвітлюватимуть спікери, — змішане навчання, залучення дітей та молоді з особливими освітніми потребами до позашкільної освіти, адаптація педагогічних працівників до роботи в умовах Нової української школи та інші. Фахівці закладів вищої та професійної освіти розкажуть про впровадження дистанційної і дуальної освіти, а також поділяться досвідом поєднання навчання з науковими дослідженнями.

Адреса: м. Київ, вул. І. Мазепи, 13 (біля метро “Арсенальна”)

Виставки працюватимуть: 22-23 жовтня 10:00-18:00, 24 жовтня — 10:00-14:00.

Вхід безкоштовний.

Організатором заходу є компанія “Виставковий Світ” за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.