A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

20-22 жовтня – міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu»

Опубліковано 18 жовтня 2021 року о 17:32


20 жовтня 2021 року розпочнеться Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці Спорту. Цьогоріч виставка представлятиме учасників з 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії та Словаччини.

Запрошуються керівники та викладачі закладів вищої, фахової передвищої, післядипломної освіти, науковці, педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, представники органів управління освітою, психологи, соціальні педагоги. Роботу виставки супроводжуватиме змістовна програма, яка включає 53 конференції, презентації, семінари, круглі столи, педагогічні коучинги та майстер-класи.

Учні, батьки та студенти зможуть отримати інформацію щодо вступу, напрямів підготовки й спеціальностей, можливостей навчання та працевлаштування в Україні й за кордоном.

Початок: 10:00 (20-22 жовтня).

Місце: Спортивна площа, 1, другий поверх.

Детальна інформація за покликанням.

Довідково

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – професійний захід в освітньому середовищі України, створений для обміну досвідом використання сучасних освітніх технологій і ресурсів, цифрових інструментів у освітньому процесі, презентації кращих педагогічних практик, наукових напрямів, творчих ідей, досвіду й перспектив розвитку міжнародної співпраці, демонстрації сучасного навчального обладнання, програм, методичних матеріалів від українських виробників і представництв.

Нагадаємо, учні Малої академії наук України здобули 18 медалей на Міжнародному інноваційному шоу INOVA 2021.