A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

19 вересня – дедлайн подання матеріалів для участі у І-й Міжнародній конференції «Відкрита наука та інновації в Україні 2022»

Опубліковано 14 вересня 2022 року о 13:45


19 вересня 2022 року закінчується термін подавання матеріалів для участі у І-й Міжнародній конференції «Відкрита наука та інновації в Україні 2022», яка проводиметься Державною науково-технічною бібліотекою України за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Головна мета заходу – обмін досвідом та обговорення шляхів імплементації найкращих практик відкритої науки та інновацій в умовах інтеграції до Європейського дослідницького простору.

Спікерами конференції будуть представники МОН, керівництво директорату науки та інновацій Єврокомісії, Європейської хмари відкритої науки та представники Лейденського університету (Нідерланди). 

Матеріали для участі в заході приймають на електронну адресу; [email protected], усі вимоги для їхньої підготовки розміщені на сайті конференції за посиланням.

Нагадаємо, розпочався конкурс на здобуття державних іменних стипендій найкращим молодим ученим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні.