A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

17 областей, 116 учасників, 58 команд: на WorldSkills Ukraine завершили відбори за компетенцією "Мехатроніка"

Опубліковано 16 грудня 2021 року о 16:02


58 команд, до яких увійшли 116 учасників, завершили участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності WorldSkills Ukraine за компетенцією "Мехатроніка". Змагання за цим напрямом провели у 17 областях країни.

Цьогоріч вперше команди школярів офіційно брали участь у конкурсі. У попередні роки вони могли змагатися тільки у позаконкурсних компетенціях.

Для того, щоб усі учасники мали рівні умови, однаково розуміли правила та завдання конкурсу, організатори провели підготовчу онлайн-програму. Команди занурилися у світ мехатроніки завдяки серії вебінарів, змогли запрограмувати техніку через віртуальні симулятори та віддалено підключитися до тренажерів.

Перелік призерів за компетенцією "Мехатроніка" буде розміщено на сайті WorldSkills Ukraine. Переможці зможуть представляти свої області на всеукраїнському фіналі конкурсу навесні 2022 року.

Головним спонсором WorldSkills Ukraine за компетенцією "Мехатроніка" є компанія "Інтерпайп". Партнери компетенції: НТУ "Дніпровська політехніка", Національний університет харчових технологій та постачальники сучасного навчального обладнання FESTO та Fischertechnik.

Стежити за новинами WorldSkills Ukraine можна на офіційному сайті конкурсу, сторінках у Facebook та Instagram.

Нагадаємо, що наразі конкурс проходить за 16-ма компетенціями у м. Кривий Ріг (Дніпропетровська область).