A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

12 областей опублікували графіки профорієнтаційних заходів у закладах професійної освіти

Опубліковано 21 квітня 2022 року о 14:15


12 областей опублікували графіки днів відкритих дверей та інших профорієнтаційних заходів у закладах професійної освіти. Решта регіонів нададуть перелік до кінця квітня. Графіки оприлюднені сьогодні, 21 квітня 2022 року, на сайті МОН у розділі "Вступна кампанія 2022".

"Профорієнтаційні заходи, які щороку організовують училища спільно із роботодавцями – це одна з найкращих можливостей познайомити вступника зі світом професійної освіти. Цьогоріч більшість активностей відбуватиметься онлайн. Однак, ще з часів карантину, профтехи чудово підготувались до такого формату. Зокрема, напрацювали чимало віртуальних турів та онлайн-екскурсій, які дозволяють учню з будь-якої частини України наочно познайомитись із конкретним закладом професійної освіти," – зазначив заступник Міністра освіти і науки Олександр Костюченко.

Графіки проведення профорієнтаційних заходів у областях:

У графіках є інформація про час, дату та місце проведення профорієнтаційних активностей. Вони також містять контактну інформацію організаторів, аби вступники могли з‘ясувати необхідні деталі.

Нагадаємо, що учні та викладачі закладів професійної освіти не підлягатимуть призову на військову службу під час мобілізації.