A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

11-12 червня в Києві проведуть міжнародну конференцію щодо забезпечення якості вищої освіти

Опубліковано 10 червня 2019 року о 16:02

11-12 червня 2019 року в Києві відбудеться міжнародна конференція «Розбудова системи забезпечення якості вищої освіти в Україні».

Під час заходу обговорюватимуть пріоритети національної освітньої політики у сфері забезпечення якості вищої освіти, кращі практики з забезпечення якості вищої освіти, використання можливостей інтернаціоналізації, вивчення та запровадження англійської мови у вищій освіті, проблеми розбудови та розвитку систем зовнішнього та внутрішнього забезпечення якості вищої освіти.

Конференція проходитиме на базі Київського національного торговельно-економічного університету (м. Київ, вул. Кіото, 19). На захід зареєструвалося понад 600 учасників з майже 200 закладів вищої освіти та освітніх організацій різних країн.

Переглянути програму можна тут.

Конференція організована Міністерством освіти і науки України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, Інститутом вищої освіти Національної академії педагогічних наук України, Київським національним торговельно-економічним університетом за підтримки Спілки ректорів вищих навчальних закладів України, Національного Еразмус+ офісу в Україні та Британської Ради в Україні.