A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

100% шкіл Полтавщини підключено до платформи «Всеукраїнська школа онлайн»

Опубліковано 30 грудня 2021 року о 12:43


Полтавська область стала лідером з реєстрації освітян та учнів на платформі для дистанційного та змішаного навчання «Всеукраїнська школа онлайн» – на сьогодні 100% шкіл Полтавщини підключено до платформи.

Наразі на Всеукраїнській школі онлайн зареєстровано понад 9 тисяч вчителів та понад 39 тисяч учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Полтавської області.

Навчально-методичне наповнення та цифровий інструментарій на платформі «Всеукраїнська школа онлайн» поступово оновлюється та доповнюється. Зараз на платформі наявний контент, призначений для учнів 5-11 класів, водночас наступного року на платформі буде розміщено уроки й для початкових класів, що дасть змогу розширити кількість користувачів.

Електронні журнали та щоденники впроваджено майже у 170 закладах загальної середньої освіти Полтавської області.

Нагадаємо, понад 61 тисяча вчителів отримали комп’ютери в межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації.

Надалі Полтавська область продовжить закуповувати техніку в межах Стратегії розвитку Полтавщини на 2021-2027 та обласної програми «Розвиток освітнього простору Полтавщини» на 2021-2025 роки, які розроблені за ініціативою голови ОДА Олега Синєгубова.