A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

10 закладів освіти та 5 об’єктів спорту – Чернігівська ОДА відзвітувала про виконання програми Президента «Велике будівництво»

Опубліковано 04 січня 2021 року о 10:39


Ініційовану Президентом України програму «Велике будівництво» в частині 5 шкіл/ 5 садочків/ 5 спортивних об’єктів на Чернігівщині виконано на 100%. 

За даними Чернігівської обласної державної адміністрації, на реалізацію проєкту спрямовано 86,9 мільйона гривень, з яких 59,7 мільйона гривень – кошти державного бюджету, а 27,2 мільйона гривень – з місцевого бюджету.

Відкрито Носівську школу №5 та ІІ корпус гімназії в м. Прилуки, проведено реконструкцію загальноосвітньої школи I-III ступенів в с. Журавка Варвинського району, Корюківської загальноосвітньої школи I-III ступенів №1 та капітальний ремонт Городнянської школи №2.

Реконструйовано п’ять дошкільних навчальних закладів у м. Ніжині, м. Бобровиці, смт Сосниці, с. Черешеньках Коропського району та с. Ніжинське Ніжинського району.

Відкрито капітально відремонтований спортивний комплекс спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність».

Збудовано футбольний стадіон у м. Корюківці, реконструйовано центральний стадіон у смт Сосниці та залу для фізкультурно-оздоровчих занять у Семенівці, капітально відремонтовано стадіон у м. Острі.

Довідково.

«Велике будівництво» — це масштабний інфраструктурний проєкт, завдяки якому в короткі терміни в Україні збудовані та реконструйовані сотні соціальних об’єктів та доріг. Цьогоріч було підготовлено до реконструкції близько 600 об’єктів – шкіл, садочків, спортивних об’єктів, приймальних відділень.

Нагадаємо, на Київщині впродовж 2020 року відкрили 5 нових дитячих садків на 630 місць.