A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

10 листопада – онлайн-конференція «Цифрові інструменти Google для освіти»

Опубліковано 09 листопада 2022 року о 12:00


10 листопада 2022 року відбудеться онлайн-конференція «Цифрові інструменти Google для освіти» у межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України. 

Структура заходу передбачає різні активності для взаємодії під час онлайн-сесій, а також можливість ознайомитися із записами та взяти участь у розіграші подарунків за підсумками події.

Також буде проведено опитування щодо актуальних напрямів розвитку програми «Цифрові інструменти Google для освіти».

Під час онлайн-трансляції доповідачі представлять кейси з використання цифрових інструментів Google та ініціативами Google for Education щодо підтримки програми протягом року.

Крім того, відбудуться навчальні сесії для чотирьох напрямів щодо використання цифрових інструментів Google: у викладацькій діяльності, для організації взаємодії з учнями, рекомендації для ефективного управління закладом освіти та підтримки системи «Google Workspace for Education». Кожна сесія передбачає залучення глядачів, зокрема під час заходу оберуть двох переможців: на найшвидшу правильну відповідь та найкраще запитання.

За підсумками 5 навчальних активностей (основної сесії та 4 навчальних) передбачені сертифікати підвищення кваліфікації на 2 години за умови успішного складання підсумкового тесту, кількість спроб для роботи з яким є необмеженою.

За підсумками події серед номерів сертифікатів будуть проведені три розіграші подарунків з логотипами компанії Google за три, шість та десять діб потому.  Окремо буде розіграний спеціальний приз серед закладів освіти, які мають статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education».

Докладніше за посиланням. Трансляція за посиланням.

Початок о 14:00

Участь у конференції – безоплатна. Для перегляду трансляцій реєструватися не потрібно. Усі матеріали та записи доповідей будуть опубліковані на сайті заходу.

Нагадаємо, українська платформа дизайну та IT розпочала стипендіальну програму.