A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

1 лютого розпочинається прийом заявок від наукових установ для проходження державної атестації

Опубліковано 26 січня 2022 року о 17:12


Міністерство освіти і науки повідомляє, що 1 лютого 2022 року розпочинається прийом заявок та інформаційних матеріалів від наукових установ для проходження державної атестації у І півріччі 2022 року.

Наукова установа за підписом керівника подає до МОН в електронному та паперовому вигляді:

  • заявку на проведення державної атестації;
  • інформаційні матеріали з відомостями про діяльність наукової установи.

Інформаційні матеріали мають бути внесені в інформаційно-аналітичну систему за посиланням до 1 березня 2022 року. Матеріали подаються разом із копією статуту наукової установи (у форматі PDF із підписами та печатками), а також переліком і активними посиланнями на публікації у виданнях, які підтверджують кількісні показники наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності (формат – MS Word).

Представник наукової установи погоджує внесення матеріалів у базу з адміністратором за номером (044) 521 09 75, друкує та подає в паперовому вигляді до МОН (місто Київ, бульвар Тараса Шевченка, 16).

Усі документи подаються у звичайній паперовій папці до 18 березня 2022 року. На титульній сторінці друкованим способом зазначається найменування наукової установи, її код за ЄДРПОУ та адреса.

У разі виникнення запитань щодо процедури державної атестації просимо звертатися за номером (044) 287 82 34 (Мельник Світлана). 

Рекомендації щодо заповнення інформаційних матеріалів розміщено за посиланням.