A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

1 лютого розпочинається приймання заявок від наукових установ для проходження державної атестації у І півріччі 2023 року

Опубліковано 27 січня 2023 року о 14:10


1 лютого 2023 року розпочинається приймання заявок та інформаційних матеріалів від наукових установ для проходження державної атестації у І півріччі 2023 року. Відповідний лист-роз'яснення від 26.01.2023 № 7/33-23 МОН направило до наукових установ.

Наукова установа за підписом керівника подає до Міністерства в електронному та паперовому вигляді:

  • заявку на проведення державної атестації; 
  • інформаційні матеріали з відомостями про діяльність наукової установи.

Інформаційні матеріали мають бути внесені в інформаційно-аналітичну систему за посиланням до 1 березня 2023 року.

Матеріали подають разом із копією статуту наукової установи (у форматі PDF із підписами та печатками), а також переліком і активними посиланнями на публікації у виданнях, які підтверджують кількісні показники наукової, науковотехнічної та інноваційної діяльності (формат – MS Word).

Представник наукової установи погоджує внесення матеріалів в інформаційну-аналітичну систему з адміністратором за номером (044) 521 09 75, email: [email protected], після цього друкує та подає в паперовому вигляді до Міністерства на адресу: проспект Перемоги, 10, кім. 6, місто Київ.

Усі документи потрібно подати у паперовому швидкозшивачі до 20 березня 2023 року, на титульній сторінці якої друкованим способом зазначається найменування наукової установи, її код за ЄДРПОУ та адреса.

У разі виникнення запитань щодо процедури державної атестації наукових установ просимо звертатися за номером (044) 287 82 34 (Мельник Світлана). Рекомендації щодо заповнення інформаційних матеріалів розміщено на офіційному вебсайті Міністерства за посиланням.