A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

1 червня у Києві проведуть конкурс фахової майстерності серед сантехніків

Опубліковано 27 травня 2021 року о 10:28


Впродовж 1-2 червня учні 22-х закладів професійної освіти змагатимуться у конкурсі фахової майстерності з професії "Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування". У нагородженні фіналістів візьмуть участь представники Міністерства освіти і науки.

Змагання відбуватимуться у два тури: спочатку – півфінал конкурсу, який проходитиме на базі Київського вищого професійного училища будівництва 1 червня 2021 року, потім – фінал, який відбудеться в межах фестивалю Install Fest Ukraine 2 червня 2021 року.

Представники ЗМІ можуть відвідати захід, зареєструвавшись за посиланням. Отримати додаткову інформацію можна, написавши на пошту [email protected] або зателефонувавши (050) 91 00 661, (098) 205 50 87 (Інна Авраменко).

Довідково.

Конкурс проходить в межах проєкту "Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні", який впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ "Геберіт Трейдинг" та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку "Свісконтакт" за підтримки Міністерства освіти і науки України. 

Мета конкурсу: створити платформу для посилення співпраці між закладами професійної  освіти та представниками бізнесу, популяризувати робітничі професії, а також допомогти учням проявити свої знання та навички.