A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студентка ЖНАЕУ з історією «Забери мене до себе» - переможниця міжнародного проекту «Книга добра»

Опубліковано 09 січня 2018 року о 17:47

Творча робота студентки І курсу спеціальності "Маркетинг" Житомирського національного агроекологічного університету Тетяни Пампури «Забери мене до себе» увійшла до  сотні кращих Міжнародного соціального проекту "Книга добра".

Днями видання презентували у столиці за участю перших осіб держави та безпосередньо учасників і переможців проекту. Крім цього,  таку книгу буде передано не лише в українські бібліотеки, але й представлено в Національній бібліотеці Ватикану (Італія), бібліотеці Конгресу США, Королівській бібліотеці Великої Британії та Олександріївській бібліотеці (Єгипет). Учасники матимуть змогу презентувати «Книгу Добра» в одній із 50-ти країн світу та стануть очевидцями її передачі адресатам. Також  за умовами конкурсу переможці соціального проекту  зможуть поїхати на літній відпочинок до Угорщини.  

Відзначимо, що «Книга добра»,  об’єднала тисячі дітей та дорослих з єдиною метою - відшукати унікальні історії про добро в усіх його проявах. На першому етапі проекту, який тривав до 15 березня 2017 року діти та дорослі зі всіх регіонів України писали реальні історії про добро. Тоді на електронну адресу організаторів проекту надійшло більше 3000 надзвичайно цікавих історій про добрі, мудрі вчинки безкорисливих людей, з чуйним серцем і хорошими помислами. З них Редакційною радою  було відібрано сотню найцікавіших історій, куди, власне, і потрапила історія студентки ЖНАЕУ.

Другий етап міжнародного соціального проекту зі створення художніх малюнків, тривав із 29 березня до 01 червня 2017р. За цей час його організатори отримали близько 40 000 ілюстрацій, до вже написаних історій про добро, з яких Редакційна рада визначила 100 найкращих.

Світ побачить 100 ексклюзивних екземплярів «Книги Добра» та 10 000 друкованих її примірників. Унікальну "Велику книгу", разом із друкованими копіями, буде презентовано в усіх обласних центрах України та передано бібліотекам і загальноосвітнім школам.